Hallon företag

  • Plats 2 av 4 i vår ranking.
  • Tres mobilnät, se täckningskarta.
  • 10-150 GB surf med fria samtal/sms.

Erbjudande

Beställ ett företagsabonnemang från 129 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Om Hallon

Hallon har snabbt blivit ett populärt val bland många privatkonsumenter. Och det kanske inte är så konstigt med tanke på deras billiga priser, obefintliga bindningstider och ingen uppsägningstid. Sedan en tid tillbaka har Hallon också gett sig in på företagsmarknaden och erbjuder företagsabonnemang med ungefär samma upplägg som för privatkonsumenten. Priserna är låga och som företag har du inte heller någon bindnings- eller uppsägningstid. Hallon vänder sig primärt till företag med upp till 50 anställda.

Hallon erbjuder enkla och billiga företagsabonnemang från så lite som 99 kr i månaden. Det minsta abonnemanget ger dig och dina medarbetare 6 GB surf per månad och givetvis fria samtal och SMS/MMS. Det största abonnemanget innehåller 100 GB surf och kostar 249 kr i månaden.

Om du får surf över så flyttas den automatiskt över till nästkommande månad. Du kan ha upp till 100 GB sparat i din surfpott. Om du märker att surfen inte räcker till eller att det ständigt blir massa surf över så kan du enkelt höja eller sänka din surfmängd precis när du vill.

Som administratör får du smidig överblick över företagets abonnemang via “Mina sidor” eller i Hallons app. Där kan du styra och justera surfmängd individuellt för alla dina medarbetare samtidigt som du får järnkoll koll på dina telefonikostnader.

Om du vill kan du koppla ett fastnummer till ditt mobilabonnemang när du beställer ett företagsabonnemang hos Hallon. Det är en tilläggstjänst som kostar 19 kr per månad. Om du verkar på en lokal marknad så är det ofta en fördel att ha ett lokalt telefonnummer med ett lokalt riktnummer, då det kan upplevas som mer seriöst.

Som företag är det givetvis viktigt att du kan flytta med dina gamla telefonnummer till Hallon utan att det bli något glapp. Att inte finnas tillgänglig på telefon kan innebära missade affärer och sura kunder. Du väljer själv vilket datum som nummerflytten ska ske och bytet genomförs sedan kl. 4 på morgonen. Tänk på att du inte får ha någon bindningstid kvar hos din gamla operatör, för då kommer nummerflytten inte att kunna genomföras.

Givetvis finns det inga bindningstider så om du mot förmodan inte skulle vara nöjd så är det bara att avsluta när du vill. Om du väljer att lämna Hallon för att du inte är nöjd så betalar de tillbaka senaste månadens fasta avgifter till ditt företag genom sin “100% nöjdhetsgaranti”.

Företagsabonnemangen från Hallon fungerar i hela EU. Du kan även använda upp till 15 GB surf när du är utomlands utan att det kostar något extra.

Med ett företagsabonnemang hos Hallon så ringer du och messar i operatören Tre:s nät. Det fungerar utmärkt i de allra största delarna av Sverige, men bor du i norra delen av landet bör du alltid ta en titt på täckningskartan för att vara helt säker på att täckningen är bra på de platser där du och din personal brukar befinna er. Enligt Hallon själva så täcker de 99 procent av Sveriges befolkning. Värt att notera att att de även har stöd för wifi-samtal, vilket är mycket bra. Om du har problem med täckningen på arbetsplatsen, exempelvis om ni har tjocka betongväggar eller om ert företag huserar i en källarlokal så kan ni istället ringa via ert wifi-nät.

Priserna på Hallons abonnemang är mycket attraktiva och här finns möjlighet att spara stora pengar om du har många abonnemang på ditt företag. I många fall kostar liknande abonnemang upp till tre gånger så mycket hos någon av jättarna. Vi föreslår att du tar en närmare titt på din senaste mobilräkning och gör en enkel kalkyl över hur mycket du kan spara på att flytta till Hallon. Vi vågar nästan lova att du kommer att höja på ögonbrynen!

Hos Hallon kan du även köpa till en telefon när du tecknar ditt företagsabonnemang. Betalningen delas då upp på 24 månader och bakas in i månadskostnaden för ditt abonnemang. Trots detta har du ingen bindningstid på ditt abonnemang, utan du kan när som helst välja att slutbetala telefonen om du så önskar.

Hallons fokus är att vara billiga. Därför har de ingen kundtjänst via telefon, eller något butiksnät du kan besöka. Du sköter allt som har med ditt abonnemang att göra genom “Mina sidor” eller appen, vilket också är en stor anledning till att Hallon kan hålla nere priserna på sina abonnemang. Trots att det inte finns någon telefonsupport så är de är lätta att komma i kontakt med och du får otroligt snabb hjälp i chattsupporten. Du kan även skicka mail om du tycker det är smidigare.

Hallon opererar inte bara i Tre:s nät, de ägs även av Tre. Vi tycker att Tre har gjort en mycket lyckad satsning mot lågprismarknaden och att de nu även ger sig in och rör om ordentligt på företagsmarknaden tycker vi är mycket spännande. Vi tror att detta på sikt kommer att ge lägre priser för Sveriges företag generellt och bli startskottet för en liknande prispress som vi har sett på privatmarknaden de senaste åren.

Bra med Hallon

Hos Hallon är fokuset att det ska vara enkelt och billigt, och precis det lyckas de med. Du slipper allt krångel, invecklade avtal och liknande. Teckna bara abonnemangen och sedan är du igång efter bara någon enstaka dag. Vill du minska ditt företags kostnader för telefoni så är Hallon du ska titta närmare på. Du får precis det du behöver, varken mer eller mindre, men till en bråkdel av kostnaderna jämfört med någon av de traditionella operatörerna.

Att tänka på med Hallon

Hallon erbjuder enkla och billiga abonnemang, men de har ingen växellösning för dig som är i behov av det. Den tjänsten får du i så fall köpa in från en annan leverantör. Tänk också på att kontrollera att Tre:s nät har bra täckning på de platser där ditt företag verkar.

Omdöme av Hallon

För dig som söker ett prisvärt och enkelt företagsabonnemang så är Hallon det självklara förstavalet. Företagstelefoni har länge varit en stor kostnadspost för Sveriges småföretag, men nu finns inte längre någon anledning att betala mer än ni behöver. Vi gillar Hallons kunderbjudande och ger dem högsta betyg.

Vårt betyg för Hallon företag blir 4.5/5 där vi tagit med faktorer som priser, kundnöjdhet och till största del populäritet.

Vanliga frågor om Hallon

Vilka abonnemang har Hallon till företag?

Hallon erbjuder följande abonnemang i juli 2024.

Vilken bindningstid har Hallon?

Samtliga mobilabonnemang hos Hallon finns att beställa utan bindningstid vilket gör att du inte bör vara rädd för att prova Hallon företag.

Vilken täckning har Hallon?

Företagsabonnemang hos Hallon använder sig av Tres mobilnät. Du kan se täckningskartan för Hallon för att säkerhetsställa att det finns täckning där du tänkt använda ditt mobilabonnemang.

Vilken support finns hos Hallon?

Hos Hallon kan du enkelt använda chatten för att få hjälp med dina eventuella frågor och problem och enligt oss fungerar det vanligtvis lika bra som om man hade ringt ett samtal. Sist men inte minst kan du skicka e-post, men tänk på att detta ofta en långsammare supportkanal.

Se fler företagsabonnemang Se Hallons erbjudanden