Tre företag

  • Plats 3 av 4 i vår ranking.
  • Tres mobilnät, se täckningskarta.
  • Fri surf med fria samtal/sms.

Erbjudande

Beställ ett företagsabonnemang från 299 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Om Tre

Tre har ett väldigt trevligt erbjudande till företagskunder och här hittar vi troligen Sveriges billigaste abonnemang med obegränsad surf. Givetvis har de också en växellösning som är smidig att använda.

Tre har ett enda företagsabonnemang och vi förstår faktiskt varför. Det är ett abonnemang med helt obegränsad surf, fria samtal och fria SMS - dessutom till ett mycket attraktivt pris. Det finns helt enkelt inget behov av några ytterligare alternativ. Abonnemanget kostar endast 249 kronor i månaden, vilket är riktigt bra valuta för pengarna.

Tre är ägare till ett eget nät och täckningen är relativt god i merparten av vårt avlånga land. Om ditt företag verkar i ett område där det kan vara problem med täckningen så rekommenderar vi starkt att du studerar en täckningskarta i detalj, eller faktiskt provar täckningen innan ni väljer operatör. Tre erbjuder ett gratis SIM-kort för teständamål som fungerar i 30 dagar. Då kan du i lugn och ro prova så att täckningen uppfyller era behov. Ett test-sim beställer du enkelt via Tre:s hemsida. Tres nät utvecklas och byggs ut hela tiden så täckningen blir stegvis bättre och bättre.

Tres företagsabonnemang har även stöd för wifi-samtal. Det innebär att samtalet automatiskt kopplas över till wifi om täckningen inte skulle var tillräcklig. Ibland kan tjocka väggar, berg eller andra hinder påverka täckningen negativt och då är wifi-samtal en utmärkt räddare i nöden.

Tre har även kontantkort för företag som du kan fylla på med valfritt belopp. Detta kan vara perfekt om du har tillfälligt anställda, praktikanter eller liknande. Då behöver du inte starta upp nya abonnemang utan kan lösa det enkelt och smidigt med ett kontantkort. Kontaktkorten finns både för telefoni och bredband.

De flesta företag som är mer än bara några få anställda har behov av en växellösning och givetvis kan Tre möta upp detta behov. I “3Växel” binder du samman din organisation under ett gemensamt fast nummer, samtidigt som appen ger dina medarbetare möjlighet att koppla samtal vidare, m.m. Växellösningen kostar från 49 i kr i månaden per användare. Sen finns det ett stort utbud av olika tilläggstjänster som exempelvis Teams-telefon, samtalsstatistik, kalendersynk, samtalsinspelning och mycket mera.

Som administratör kan du ändra öppettider för ert växelnummer och även lägga till knappval som underlättar för era kunder som hör av sig via telefon. Du kan så klart även spela in anpassade välkomstmeddelanden, skapa svarsgrupper för speciella ärendetyper och hantera hur din telefonkö ska fungera.

Om du eller dina medarbetare rör er mycket utanför Sveriges gränser så kan det vara bra att känna till att du ringer och SMS:ar precis som hemma så länge du befinner dig inom EU/ESS och du kan använda upp till 100 GB surf per månad utan att det kostar något extra.

I företagsabonnemanget ingår även tjänsten 3Världen som gör att du kan använda din surf i 80 olika länder utan extra kostnad (dock max 100 GB). Om du väljer att binda ditt abonnemang i 24 månader så ingår även 10 samtalstimmar och 3000 SMS per månad från Sverige till alla länder som ingår i 3Världen och samtliga länder inom EU/ESS.

Tres företagsabonnemang är förberedda för 5G vilket innebär att du kan nyttja höghastighetsurf. Du måste förstås ha en telefon som stödjer den nya 5G-tekniken. Tres 5G-nät täcker i skrivande stund 16 procent av befolkningen, men utbyggnaden pågår i snabb takt.

Tre har ett stort utbud av mobiler som du kan välja att köpa i samband med att du beställer ditt abonnemang. Varje månad har de en utvald telefon som kallas “månadens jobbmobil” som har lite extra bra pris. Kostnaden för mobilen delas upp på 24 månader och bakas in i din abonnemangskostnad. Det innebär också att ditt abonnemang får en bindningstid på 24 månader.

Om du känner dig osäker eller vill ha rådgivning kring ditt företags telefoni så kan du boka en kostnadsfri företagsrådgivning hos Tre. Då får du hjälp av en företagsexpert som kan guida dig fram till en optimal lösning för just ditt företag och din unika situation. Du fyller bara i dina kontaktuppgifter på Tre:s hemsida så blir du kontaktad inom kort. Ibland kan det vara svårt att själv sätta sig in i alla detaljer och då känns det bra att ha en kunnig person som du kan bolla med och ställa alla frågor som du har.

Givetvis erbjuder Tre alla betalningsalternativ som du kan tänkas vilja ha. Smidigast är autogiro eller e-faktura som dessutom är befriade från faktureringsavgift. Givetvis kan du även få pappersfaktura om gillar det bäst, men då får du acceptera en en fakturaavgift tillkommer.

I appen “Mitt3” har du som är företagsadminstratör full koll på företagets alla abonnemang och god överblick över totalkostnaden. Här kan du också betala fakturor samt beställa och aktivera nya sim-kort.

Utöver mobilabonnemangen erbjuder Tre även bredband för företag. Upplägget är detsamma som med mobilabonnemangen och kostnaden är densamma. 249 kr i månaden för obegränsad surf. Om du väljer att binda dig i 24 månader så ingår även en 4G-router.

Bra med Tre

Deras upplägg med ett enda abonnemang och fri surf till alla känns väldigt attraktivt. Dessutom behöver du aldrig fundera över vilken surfmängd du ska välja. Alla dina medarbetare får fri surf, dessutom till ett väldigt bra pris.

Att tänka på med Tre

Det du främst bör tänka på innan du väljer Tre är att kontrollera täckningen där ditt företag verkar.

Omdöme av Tre

Tre har en mycket trevlig prisbild och att erbjuda fri surf till alla känns som ett genidrag. Vi gillar också deras grepp att erbjuda ett gratis SIM-kort så att man i lugn och ro kan testa täckningen.

Tre är en helhetspartner med ett väldigt brett utbud av tjänster och ett stabilt bolag med starka ägare i ryggen. De jobbar hela tiden med att utveckla sina tjänster och bygga ut sitt nät vilket kontinuerligt ger dig som kund en bättre tjänst.

Vårt betyg för Tre företag blir 4.3/5 där vi tagit med faktorer som priser, kundnöjdhet och till största del populäritet.

Vanliga frågor om Tre

Vilka abonnemang har Tre till företag?

Tre erbjuder följande abonnemang i juli 2024.

Vilken bindningstid har Tre?

Samtliga mobilabonnemang hos Tre finns att beställa utan bindningstid vilket gör att du inte bör vara rädd för att prova Tre företag.

Vilken täckning har Tre?

Företagsabonnemang hos Tre använder sig av Tres mobilnät. Du kan se täckningskartan för Tre för att säkerhetsställa att det finns täckning där du tänkt använda ditt mobilabonnemang.

Vilken support finns hos Tre?

Hos Tre så erbjuds telefonsupport vilket vi även tycker är det bästa och snabbaste sättet att få hjälp. Men du kan även hos Tre använda chatten för att få hjälp med dina eventuella frågor och problem och enligt oss fungerar det vanligtvis lika bra som om man hade ringt ett samtal. Sist men inte minst kan du skicka e-post, men tänk på att detta ofta en långsammare supportkanal.

Se fler företagsabonnemang Se Tres erbjudanden