Tele2 företag

  • Plats 5 av 6 i vår ranking.
  • Tele2s mobilnät, se täckningskarta.
  • 50 GB till fri surf med fria samtal/sms.

Erbjudande

Beställ ett företagsabonnemang från 299 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Om Tele2

Tele2 är Sveriges nästa största operatör som deläger sina nät tillsammans med olika aktörer. Till exempel har de 3G-nätet tillsammans med Telia och 4G-nätet tillsammans med Telenor. Tillsammans med Telenor sägs det att Tele2 har flest 4G-basstationer i Sverige.

Tele2 har paketerat sina företagserbjudanden baserat på hur många anställda du har i ditt företag. 0-9 anställda klassas som småföretag, 10-100 anställda klassas som medelstora och över 100 anställda är då, mycket riktigt, stora företag. För de små och medelstora företagen finns bra och genomtänkta upplägg på Tele2:s hemsida men för de riktigt stora är det skräddarsydda lösningar som gäller.

För de minsta företagen har Tele2 två olika abonnemang att titta närmare på. Ett med fri surf och ett med 50 Gb. Det mindre abonnemanget kostar 249 kr/mån och det med obegränsad surf ligger på 349 kr/mån. Det som skiljer abonnemangen åt är mängden data du kan använda utomlands. I det obegränsade abonnemanget är det 100 Gb medan det i det mindre abonnemanget är 50 Gb som gäller.

Som standard kräver Tele2:s företagsabonnemang 24 månaders bindningstid. Du kan dock välja bort det mot en extra kostnad på 50 kr/mån.

För medelstora företag finns lite mer att välja på. Här finns bland annat tre olika växellösningar med lite olika innehåll beroende på hur många anställda ni är på företaget (från en molnbaserad växel till en större klassisk telefonväxel). Den billigaste växellösningen kostar från 49 kr/mån och då ingår en app där du sköter företagets växel.

På abonnemangssidan finns här fyra olika abonnemang som innehåller från 5 Gb till obegränsad surf. Prisnivån för dessa abonnemang är oklar då de priserna inte kommuniceras på hemsidan utan kräver att du kontaktar Tele2 (eller att de kontaktar dig).

Bra med Tele2

I alla Tele2:s företagsabonnemang ingår 5G och du kan alltid ringa fritt (och sms:a) till kollegor som befinner sig utomlands. I alla abonnemang ingår 62 länder där du kan surfa och ringa i princip som vanligt.

Om du samlar fler av dina tjänster hos Tele2 (som t.ex. bredband) får du ta del av olika förmåner som du kan ha nytta av i ditt företag. Det kan handla om till exempel dubbel datamängd eller extra simkort.

Att tänka på med Tele2

Det är bara de företagsabonnemang som är avsedda för små företag (0-9 anställda) som du kan beställa direkt på hemsidan. Är du intresserad av övriga abonnemang får du fylla i dina kontaktuppgifter så tar Tele2 kontakt med dig.

Omdöme av Tele2

Tele2 är en stabil operatör som har bra och genomtänkta abonnemangslösningar för ditt företag. Tele2 deläger sina nät tillsammans med bland annat Telenor så är du ute efter samma täckning som Tele2 men vill ha andra tjänster kan du kika på Telenors företagsabonnemang.

Tele2 har delat upp sina företagserbjudanden baserat på hur många anställda ni är i ditt företag. Det gör det smidigt att hitta rätt, men samtidigt lite svårt att få en överblick över kostnaderna eftersom det bara är för de minsta företagen som priserna på abonnemang redovisas.

Vårt betyg för Tele2 företag blir 3.8/5 där vi tagit med faktorer som priser, kundnöjdhet och till största del populäritet.

Vanliga frågor om Tele2

Vilka abonnemang har Tele2 till företag?

Tele2 erbjuder följande abonnemang i mars 2023.

Vilken bindningstid har Tele2?

Samtliga mobilabonnemang hos Tele2 finns att beställa utan bindningstid vilket gör att du inte bör vara rädd för att prova Tele2 företag.

Vilken täckning har Tele2?

Företagsabonnemang hos Tele2 använder sig av Tele2s mobilnät. Du kan se täckningskartan för Tele2 för att säkerhetsställa att det finns täckning där du tänkt använda ditt mobilabonnemang.

Vilken support finns hos Tele2?

Hos Tele2 så erbjuds telefonsupport vilket vi även tycker är det bästa och snabbaste sättet att få hjälp. Men du kan även hos Tele2 använda chatten för att få hjälp med dina eventuella frågor och problem och enligt oss fungerar det vanligtvis lika bra som om man hade ringt ett samtal. Sist men inte minst kan du skicka e-post, men tänk på att detta ofta en långsammare supportkanal.

Se fler företagsabonnemang Se Tele2s erbjudanden