Telia företag

  • Plats 6 av 6 i vår ranking.
  • Telias mobilnät, se täckningskarta.
  • 10 GB till fri surf med fria samtal/sms.

Erbjudande

Beställ ett företagsabonnemang från 349 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Om Telia

Telia är ju den mobiloperatör som funnits längst i Sverige och har också de nöjdaste företagskunderna 2020 enligt Svensk kvalitetsindex undersökning.

Telia har fyra olika mobilabonnemang för företag från obegränsad surf ner till 3 Gb surf. Samtliga företagsabonnemang är förberedda för 5G, men det innebär ju också att du måste ha en telefon som är det. Telia är en av operatörerna som kommit ganska långt i utbyggnaden av 5G-nätet.

Telia har ju alltid ett brett och bra utbud av mobiltelefoner i sin webbutik. Dessa kan du beställa både med och utan företagsabonnemang.

Med Telia som operatör för ditt företag surfar du fritt mot samtliga företagstjänster i Microsoft 365. Det innebär alltså att du inte förbrukar någon som helst surf när du använder dessa tjänster. Det kan ju vara ovärderligt om du står på en åker och måste skicka ett mejl till en viktig kund. Denna möjlighet finns för alla företagsabonnemang förutom det minsta på 3 Gb surf.

Som företagskund hos Telia får du tillgång till Mybusiness - en portal där du har tillgång till, och översikt över, alla dina tjänster hos Telia.

I företagsabonnemangen ingår fria samtal och sms inom EU, men har du behov av att ringa till andra länder från Sverige eller om du reser utanför EU finns speciella paketlösningar för detta. Du kan också välja att köpa till datasim (eller e-sim som det också kallas) för att koppla ihop flera enheter på samma abonnemang och på så sätt dela på surfen som ingår.

Telia har väldigt många olika tjänster riktade mot företag. Det finns växellösningar, IT-tjänster och möteslösningar. Vad du behöver i ditt företag kan bara du svara på men det finns garanterat något som passar för alla typer av företag. Det finns dock de som menar att de stora operatörerna inte riktigt bryr sig om de mindre företagen. Därför dyker nya operatörer upp, som till exempel Telness som använder Telias nät, men som är helt inriktade mot mindre företag.

Bra med Telia

Telias största fördel stavas “täckning”. De har Sveriges bästa täckning enligt oberoende undersökningar - får både surf och samtal. Väljer du abonnemanget med obegränsad surf är den också obegränsad på riktigt.

Telia är ju en stor och seriös operatör i Sverige som kommer att finnas kvar under lång tid framöver. Det skapar ju en trygghet för dig som företagare.

Att tänka på med Telia

Telias företagsabonnemang förutsätter en bindningstid på 24 eller 36 månader. Om du vill slippa bindningstiden men fortfarande använda Telias nät kan du alltid kika på Telness som operatör.

Att kunna surfa fritt mot företagstjänster inom Office365 är en bra grej med Telias abonnemang för företag. Tänk dock på att det förutsätter att du har surf kvar (gäller inte om du har obegränsad surf i ditt abonnemang) för att det ska fungera.

Omdöme av Telia

Telia är ju ett säkert kort för dig som företagare. De är miljömedvetna och driver på utbyggnaden av 5G i Sverige. Även om deras företagsabonnemang ligger högre prismässigt än om du jämför med lågprisoperatörer eller uppstickare så får du väldigt bra täckning på köpet.

Vårt betyg för Telia företag blir 3.5/5 där vi tagit med faktorer som priser, kundnöjdhet och till största del populäritet.

Vanliga frågor om Telia

Vilka abonnemang har Telia till företag?

Telia erbjuder följande abonnemang i mars 2023.

Vilken bindningstid har Telia?

Samtliga mobilabonnemang hos Telia finns att beställa utan bindningstid vilket gör att du inte bör vara rädd för att prova Telia företag.

Vilken täckning har Telia?

Företagsabonnemang hos Telia använder sig av Telias mobilnät. Du kan se täckningskartan för Telia för att säkerhetsställa att det finns täckning där du tänkt använda ditt mobilabonnemang.

Vilken support finns hos Telia?

Hos Telia så erbjuds telefonsupport vilket vi även tycker är det bästa och snabbaste sättet att få hjälp. Men du kan även hos Telia använda chatten för att få hjälp med dina eventuella frågor och problem och enligt oss fungerar det vanligtvis lika bra som om man hade ringt ett samtal. Sist men inte minst kan du skicka e-post, men tänk på att detta ofta en långsammare supportkanal.

Se fler företagsabonnemang Se Telias erbjudanden